woensdag 20 april 2011

Xaló, Dag 2, Het ochtendritueel

Kwart over zeven, de wekker loopt af. Hé, zou Joke een nieuwe gekocht hebben? In plaats van het bekende "piep-piep-piep-piep" hoor ik een enigszins onbekend mengsel van "prt-prt-prt" en "miauw-miauw". Voorzichtig doe ik mijn ogen op en dan weet ik het weer: we zijn in Xaló en de dag is begonnen. Dat wil zeggen, volgens de katten dan.

Fris en fruitig spring ik overeind en ga snel de beestjes eten geven. "Fit32" voor Oscar en Loesje, "Blaas" voor Koepoes en "Brekkies" voor Karel. Karel is diegene die de prt-prt-prt geluidjes maakt, maar die is weer even naar buiten gevlucht.

Terwijl ze eten ga ik snel naar de badkamer en kleed ik me aan, want daarna moeten we wandelen in de ochtendzon. Tijdens het eten mocht ik Koepoes zowaar even aaien, toen ik dat na het eten nog een keer probeerde had ik onmiddelijk een haal over mijn hand te pakken. Wie dacht ik wel dat ik was??

De rest van het spul zat buiten al op me te wachten (eigenlijk op Edwin, maar ik wordt blijkbaar ook gedoogd), dus de wandeling kon beginnen. Langs het muurtje richting het tweede veldje liepen we, terwijl er ondertussen wat gespeeld werd en in bomen geklommen.

Op de verschillende muurtjes gaat  Loesje even in de zon zitten, terwijl Koepoes op veilige afstand blijft en het duidelijk allemaal niet vertrouwt. Maar eens kijken hoe het morgen gaat.

Eerst onbijten daarna wandelen Koepoes houdt veilige afstand

Loesje wandelt  uiteraard ook gezellig mee En buurkat Karel houdt Oscar gezelschap

2 opmerkingen:

JaWi zei

Het ziet er weer zo leuk simpel uit....
Ouwe hobbyist!
Zusje en zwabbertje.

Cokky zei

Goed gedaan! Jullie mogen blijven.

Een reactie posten