zondag 17 april 2011

Scoren!!

De score van vandaag Vanavond ga ik Joke ophalen op het vliegveld en dus kon ik vanochtend nog mooi een keer naar de Rastro in Salinas.

Het was er prima weer voor, geen regen, niet te warm -zo'n 20 graden- en een heel klein beetje wind. Het lijkt wel of er steeds meer mensen hun spullen komen verkopen, ook het bezoekersaantal was flink hoog, zo te zien.

De score van vandaag was weer leuk. Een stevige schroevendraaier voor gebruik met bitjes, een universele afstandsbediening voor tig merken airco's, een kunststof hamer en een zo-goed-als-nieuwe Linksys Router.

Wat vooral leuk is, is dat cameraatje wat ik als webcam voor bij het weerstation kan gaan gebruiken. Daar moet ik dan nog wel een buitenbehuizing voor maken, maar ook dat gaat vast wel goedkomen.

Zo, nu eerst even een bakkie en dan nog wat rommel opruimen, dan is alles weer klaar voor dit weekend.

1 opmerking:

Monique zei

Jawel, Leo en dag- en nachtstroom ;-) De stroom van ons huis schijnt nu eindelijk ook op onze naam overgeschreven te zijn. Als het contract (of wat dan ook) er is, moet je je spreekbeurt maar eens herhalen bij een kop koffie of een borreltje!

Een reactie posten