zaterdag 2 april 2011

Uit eten en wat er verder is gebeurd

Spanglish Erg pittig Engels Indiaas sausje

Gisteravond was er een Indiase maaltijdavond georganiseerd in Bar Javi. Wij waren als enige Nederlanders van de partij, verder waren er ook 6 lokale Spanjaarden en verder 36 Engelsen wat het tot een gezellig gezelschap maakte. De keuken werd verzorgd door een Engelse kokkin en kok, de kokkin werkt ook als vaste kracht in Restaurant Veintiocho in Frailles waar je ook erg lekker kan eten.

Biertje De keukenstaf heeft goed werk geleverd

Het was gezellig druk en door de combinatie van gasten kon je ook met veel mensen even een praatje maken. Er kon gekozen worden tussen Mild en Spicy, en voor de liefhebbers was er ook een soort van Engels-Indiase "Sambal". Deze saus is licht zuur en best wel pedis en combineerde prima met de geserveerde gerechten.

Hier staat hij goed toch Even drogen na het zwemmen

Vandaag ben ik bij Ivan wat spulletjes gaan halen voor (alweer) een klusje komende week. Op weg naar Frailles kwam ik deze aanhanger tegen, ze waren even een bandje gaan halen en hadden hem daarom maar even hier neergezet.....

En Joke heeft vanmiddag een vlinder gered van de verdrinkingsdood. Nadat hij een tijdje in de zon had zitten drogen fladderde hij weer vrolijk verder.

1 opmerking:

Monique zei

Wat leuk! Daar wil ik best een keer bij zijn.

De dame die bij Veintiocho kookt heeft volgens mij eerder ook nog bij La Finca gewerkt? Ik vind Veintiocho ook een heel fijne zaak om te eten. Ik herken wel wat mensen (o.a. Ian en een nichtje van Paco?).

Een reactie posten