zaterdag 21 augustus 2010

Ommetje over de markt in Hondón de las Nieves

Moeder en dochter in Hondón de las Nieves Een nieuw zitje in Hondón 


Na het oogsten van weer 5 amandelbomen en een kopje koffie op de veranda zijn we naar Hondón gereden. Volgens Deniece, de dochter van Joke, staat daar op de zaterdagmarkt het beste tassenstalletje van de streek, en zij kan het weten! J 


Na een rondje over de markt hebben we nog wat fruit ingeslagen en hebben we op een terrasje nog een bakkie gedaan. Via een ander straatje zijn we naar de Bodéga gelopen om de voorraad rosé weer aan te vullen. Net achter het centrale pleintje is een leuk zitje gemaakt, een beetje in de stijl van Gaudi. Uiteraard moest daar even op geposeerd worden.


We hebben bij Bar Javi als lunch wat Tapas gegeten, vervolgens hebben we thuis een Siësta gehouden. Na het dutje hebben we ook wat gezwommen.


Agenda dit weekend: Naar de feesten in Macisvenda. Er is muziek, een foamparty en ook gaan we Paella eten en bier drinken, eens kijken hoe het ons bevalt, zo'n feest.1 opmerking:

Alberto zei

Hallo daar,
veel plezier bij de feesten in het dorp één klein vraagje graag een foto reportage en een verslag. Dan kunnen wij hier een klein beetje indruk krijgen hoe onze nieuwe dorpelingen feesten.
Groet Alberto
ps ben wel jaloers nu hoor

Een reactie posten