maandag 16 augustus 2010

Afronden van projecten

Zon- en windenergie Tussen de bedrijven door zijn vorige week ook de extra zonnepanelen geplaatst. Dit was toch een stuk minder spectaculair dan het plaatsen van de windmolen. Omdat het frame al eerder gemaakt was waren het in totaal maar 14 boutjes, twee draden en 1 steker en klaar was Kees.


Jammer is wel dat het sindsdien al een paar dagen steeds bewolkt is geweest zonder al teveel wind, maar onze tijd komt nog wel.


Joke gaat de ruimte achter de panelen weer wat groen maken door extra beplanting te plaatsen.4 opmerkingen:

Edwin (Cokky) zei

Leo, biogas, doet het altijd!

Johan zei

Wat wordt het volgende project?
Een zonneboiler die weer is aangesloten op de vaatwasmachine?

wout zei

Hallo Leo,
Ziet er mooi uit zo!
Misschien kan je eens een mooi pleidooi in je weblog schrijven waarin je voorrekent wat je verwacht aan energie te gaan winnen - heb je vast al eens aan gerekend - en wanneer je grofweg van kosten naar winst over gaat... (en vooral wat je denkt te gaan besparen op fossiele brandstoffen)
Zou leuk zijn voor alle twijfelaars over zonne- en windenergiewinning in Spanje, zeker in de wetenschap dat ook in Spanje de energieprijzen zullen gaan stijgen.
Je hebt natuurlijk al vaker daarover geschreven maar nu 'alles' is geinstalleerd kan je zo een mooi statement maken. Vooral ook omdat je er welbewust voor hebt gekozen 't zonder subsidie- en compensatieregelingen en dus geheel voor eigen risico te doen - hulde daarvoor!
Hoe dan ook wensen we jullie veel zon en wind!
Groetjes van Judith en Wout

Anne zei

Je gaat me toch niet vertellen dat jullie klaar zijn, hè? Wat komt er morgen? Paardenstallen? Ik kan niet wachten !!!

Een reactie posten