dinsdag 31 augustus 2010

Adoptieduif?

Adoptieduif Sommigen vangen jonge hondjes op, weer anderen verzamelen katjes, dus konden wij niet achterblijven. Sinds vandaag hebben wij een adoptieduif.


Vanochtend zat hij op zijn buik in de boomgaard als een soort van "sitting duck" te wachten tot hij opgepeuzeld zou worden. Dat konden we niet aanzien dus hebben we hem een plek in de schaduw met een bak water, een vijg en wat biskwietjes gegeven. Uiteraard hebben we eerst gekeken of hij soms een ringetje aan zijn poot had, dan hadden we hem met de post naar huis kunnen sturen, maar dat had hij niet.


Waar hij eerst een beetje bleef hangen zit hij nu op het randje. We kunnen niet zien of het echt beter gaat met hem of dat het nog steeds "op het randje" is.  Als er mensen zijn die weten waar duiven snel van opknappen dan horen we dat graag.3 opmerkingen:

Cokky zei

Jullie waren zo ongeveer de laatsten die nog geen huisdier hadden, maar zie: het is geschied! We hebben nog wat leuke poezen in de aanbieding, die weten wel raad met duif, of anders vullen en in de oven braden? ;)

Joke (en Leo) zei

@Cokky: Ik ben geschokt!
Niets vermoedend opende ik jouw bericht terwijl Gerrit op mijn schouder zat mee te kijken. Ik verschoot van kleur terwijl hij van schrik zijn behoefte op mijn schouder liet vallen en door het open raam de naderende storm tegemoet vloog.
Ik ben bang dat we hem nooit meer gaan zien......

fotolog Albert & Mara zei

Met de groeten van TNT Postdivisie.

Een reactie posten