dinsdag 24 augustus 2010

Dagje naar de kust

Moeder Haas en Leo aan de boulevard van Guardamar Moeder en dochter bij een goed gevuld strand 


Vandaag hebben we een ritje naar de kust gemaakt. Na uitslapen en rustig opstaan zijn we naar Guardamar vertrokken. Een beetje slenteren langs de boulevard, een kopje koffie en daarna wat fris, we kunnen er wel aan wennen hoor, dat niets doen.


Daarna zijn we naar een grote Chinese winkel daar in de buurt gereden, altijd leuk om een beetje te snuffelen. We zijn thuisgekomen met een citronella kaars tegen de muggen, nieuwe wijnglazen en nog wat spulletjes. Ma Haas heeft een paar grote spaarlampen voor thuis gekocht.


Gegeten hebben we weer bij El Fogón in Frailles, daar eten we eigenlijk altijd goed. Het meisje wat ons bedient begint ons ook al te kennen en maakt geintjes met ons.


Vandaag was één van de warmste dagen, dus met ruim 39 graden hebben we vanmiddag niets gedaan. Binnen met de airco aan was het goed te houden. Als klusje werd ik vanmiddag door onze Deense buren via de mail gevraagd of ik de airco in hun huis aan de gang kon krijgen. Ze hadden het huis verhuurd en de Engelse gasten vonden het erg warm zonder airco.....Geen opmerkingen:

Een reactie posten