maandag 31 januari 2011

Van alles wat

Met de hand Pannekoeken met slagroom en chocoladesaus

Vanochtend zijn we als vanouds weer naar de markt en Bar Javi's geweest. De rest van de dag is gevuld met een rondje diversen. Respectievelijk smid Antonio in Aspe, de BricoDepot in Crevillente en op de terugweg een Menú del Día in Monte Alto en Hondón de las Nieves.

Bij het laatste adres waren ze begonnen om de buitenmuur op te knappen. Daar werd op dat moment de stuclaag van de hele gevel met de hand eraf gebikt. Hoewel er leuke machine bestaan voor dat soort klusjes doen ze dat hier heel vaak gewoon rustig aan met de hand.

Het eten was weer erg lekker. Eenvoudig, maar wel alles vers, als toetje hebben we dit keer lekker zitten snoepen van pannekoeken met slagroom en chocolade saus.

Onderweg naar huis weer een keer getankt, dat doen we hier een stuk minder vaak als vroeger in Nederland. Wel viel op dat ook hier de prijzen langzaamaan omhoog kruipen.

Op de website van DHL was een verontrustend bericht te lezen: er is een pakje onderweg vanuit Duitsland wat wel snel vanuit Duitsland in Spanje is gekomen, alleen het laatste stuk van het traject lijkt toch altijd het moeilijkste...

Diesel voor bijna Nederlandse prijzen Pakjes blijven spannend

2 opmerkingen:

Thom & Wilma zei

Jullie zullen daar vast wel over hebben nagedacht .... maar is een "per adresje" bij de Ferreteria misschien een idee ??

Joke (en Leo) zei

@Thom & Wilma:
Onze adressen (woonadres en/of postbus) zijn niet het probleem, maar de manier waarop een pakketje verzonden wordt.

Zoals in dit geval: de Duitse firma is er van overtuigd dat het gehele traject met de pakketdienst DHL verzorgd zal worden. Dus ook het deel in Spanje. In dat geval moet ons woonadres vermeld worden.
De firma kan maar één adres vermelden, dus dat doen ze.

Waar zit dan de verrassing?? Het deel in Spanje wordt TOCH door de post gedaan, dus hopelijk ligt het pakketje morgen gewoon op het postkantoor....

Ach, dat houdt het spannend.

Een reactie posten