zondag 2 januari 2011

Oliebollen eten

Oliebollen snoepen Vandaag hebben we het rustig aan gedaan. Uitslapen en daarna, terwijl de zon volop scheen, naar een nieuwe markt net voorbij Catral.

Tussen Albatera en Catral is op zondag ook een markt, maar dat is een gewone markt. Daar verkopen ze fruit, kleding, huishoudelijke artikelen en nog veel meer.

De nieuwe markt net achter Catral is een Rastro. We hadden over deze markt gelezen dat daar een Nederlandse visboer staat met zijn kraam. Na onze rondjes over de markt hebben we dan ook een lekker broodje haring genomen en ligt er een gerookte makreel klaar om Ritja-Ritja mee te maken.

Op deze rommelmarkt worden verder tweedehands spullen en diverse rommeltjes verkocht. Ik vind dit soort marktjes wel leuk, maar Joke gaat liever naar de gewone markten. Door onze bezoekjes af te wisselen houden we het voor ons alle twee leuk.

Vanmiddag hebben we de gaten rond de grondankers dichtgegooid en aansluitend zijn we bij de buren op de koffie geweest. Als smakelijke verrassing mochten we daar nog wat oliebollen oppeuzelen.

Agenda voor morgen:

Naar de markt en bar Javi´s, aansluitend heb ik een klusje in Hondón de las Nieves.

1 opmerking:

Ingen & Herman Bavelaar zei

Wel wat laat, maar de beste wensen.Nog veel plezier met de oliebollen en makreel.

Een reactie posten