donderdag 27 januari 2011

Voorbereidingen

Misschien wel Wilde Thijm Vandaag stond in het teken van voorbereidingen.

Ik (Leo) heb de maten van het te maken haarddeurtje opgenomen en omgezet in een tekening en een zaagplan. Vanmiddag heb ik het lijstje afgegeven bij Antonio de smid, als het goed is kan ik morgen de gezaagde delen al weer ophalen.

Joke heeft de voorbereidingen getroffen om kaas op olie en kruiden te gaan zetten. Toen we vorige week bij de Makro waren hebben we een hele kaas van bijna 2,5 kilo gekocht waarvan we een deel in 'snoepkaas' gaan veranderen. Gewoon lekker, op smaak gebracht met kruiden en olie, en dan maar snoepen bij een glaasje.

De rest gaat geschaafd worden, op brood gegeten en ook als blokjes in een salade kunnen we hem goed gebruiken.

Vanavond bij de Spaanse les zijn we weer behoorlijk beziggehouden met vooral de twee verleden tijden die het Spaans kent. Langzaamaan begint het verschil tussen de twee duidelijk te worden, jammer dat er ook hier wel weer aardig wat uitzonderingen zijn.

2 opmerkingen:

Moortje zei

Heeft u dan vroeger ook in de Drente straat in Amsterdam Buitenveldert gewerkt?
Daar is in de jare 60 MAI begonnen boven ons in een stuk van het kantoor wat niet gebruikt werd.
Het bedrijf Nijkerk zal ook wel niet meer bestaan waar het kantoor van was net als MAI.

Leo zei

@Moortje: Nee hoor, dat was ruim voor mijn tijd, ik ben in 1959 geboren :-).
Zelf heb ik mijn tijd bij MAI op de vestiging in Eindhoven doorgebracht, dat was tijdens de jaren 80. In die tijd waren er vestigingen in Eindhoven, Barendrecht, Apeldoorn (en Drachten) en in Amstelveen. Het hoofdkantoor was toen in Houten.

Een reactie posten