woensdag 12 januari 2011

Kerstpakket??

Eindelijk was het dan zover, het lang verwachte kerstpakket is aangekomen. Het heeft net geen maand geduurd, maar het is wel lang onderweg geweest. Op basis van niet te doorgronden redenen heeft het de TNT ditmaal behaagd om het pakket gewoon op het Spaanse postkantoor in onze postbus te bezorgen.

Maakt allemaal niet uit, het is er!

Na ons bezoek aan het postkantoor zijn we -geheel volgens plan- doorgereden naar de IKEA en shopping mall Nuevo Condomina waar we het overgrote deel van de dag hebben doorgebracht.

Weer thuis moest ik natuurlijk gelijk aan de gang, hieronder de eerste zichtbare resultaten. Ik kon alles direct en precies pas in elkaar schroeven, het past allemaal perfect!
Bernd komt waarschijnlijk vrijdagochtend een kettingtakel brengen waarmee de mast gecontroleerd omlaag gebracht kan worden. Dat betekent dat ik morgen alle verdere voorbereidingen moet afmaken.

Dat zijn onder andere de beugels voor de tuidraden en de bevestiging van de nose-cone (dat Calimero-ding midden voor de wieken), ook wil ik de naaf met de schijf die Thom gemaakt heeft ook mooi wit spuiten. Zowel voor het oog als bescherming tegen corrosie.

Het pakket is aangekomen De eerste montage

Zo gaat het er uit zien Als een kind zo blij

 

2 opmerkingen:

Thom & Wilma zei

Zo te zien bij je er blij mee (wij ook, pffftt). De doos ziet er ook onbeschadigd uit en het was inderdaad een VBI-kerstpakket.
Het ziet er keurig uit ! Veel succes met de montage. We volgen het !

Monique zei

Ha, wel knap dat je de hele dag nog in Neuva Condomina bent gebleven ;-)

Een reactie posten