dinsdag 25 januari 2011

Somber weer, maar wel weer een klusje

Reparatie van een wasmachine Vandaag zijn we met een Engels echtpaar hier uit het dorp op pad geweest naar hun vakantiehuis aan de kust. Zelf dachten ze dat er mogelijk een boiler defect was en ze hadden gevraagd of ik eens naar de elektra kon kijken.

Zo gezegd, zo gedaan. Vanochtend rond 9 uur werden we netjes opgehaald en zijn we richting Torrevieja gereden. Daar aangekomen bleek al gauw dat niet de boilers maar de wasmachine de veroorzaker was van de problemen. Verder onderzoek van de patient gaf aan dat hij als verloren beschouwd moest worden. Het verwarmingselement maakte sluiting en om dat te gaan vervangen was niet de moeite daar het apparaat al 10 jaar oud was.

Ook is nog een slecht contact in een TL-buis verholpen en een defecte schakelaar in een badkamer gerepareerd. Vervolgens werden we uitgenodigd om samen ergens te gaan lunchen wat erg gezellig was.

Weer terug thuis bleek het door de lage temperatuur buiten in huis behoorlijk te zijn afgekoeld maar met de kachel aan werd het al gauw weer behaaglijk.

Ter info: de wasmachine op de foto is een andere dan waar ik aan gesleuteld heb!!

3 opmerkingen:

fotolog Albert & Mara zei

Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn aangekomen.
Saludos con carixf1o de
Albert y Mara

Cokky en Edwin zei

Deze verwaarloosde koffiestop had eigenlijk half en half min of meer verwacht ook aangedaan te worden! Nou ja, dan had ik dat maar tijdig moeten melden. Zeker wel leeg hxe8, een huis zonder poezen? We weten nog een paar schatjes die een goed tehuis zoeken! Groetjes en de volgende keer spreken we af dat dit ook een koffie (met taart)stop is, goed?

Monique zei

Welkom terug in Macisvenda ;-)

Groetjes,
Monique

Een reactie posten