zaterdag 22 januari 2011

Als dat maar goed gaat!!

De bloesem staat op uitbarsten Afgelopen nacht heeft het flink gevroren. Vanaf een uur of 11 tot vanochtend 9 uur is het onder nul geweest, de minimum temperatuur bedroeg bijna 5 graden onder nul.

We kunnen er niets tegen beginnen, maar het zou zonde zijn als deze mooie amandelbloesem verloren zou gaan.

Het zag er vandaag wel weer zonnig uit, maar het was eigenlijk te koud om buiten iets te doen. Daarom zijn we lekker binnen gebleven. Radio aan, kopje koffie op zijn tijd en een beetje rommelen.

Ik (Leo) heb allerlei dingen uit zitten zoeken achter de computer, Joke heeft wat in een boek gelezen. Nu is het tijd voor een wijntje en voor vanavond hebben we weer een mand brandhout klaar gezet.

4 opmerkingen:

Aart en Fien zei

Viva la vida

Thom & Wilma zei

Tsja, het is afzien daar in Espaxf1a. Gisteren was het ook afzien voor Thom. Hij heeft er slechts 4 uur over gedaan om thuis te komen. Exe9n groot drama op de weg. Jullie overdenking klopte helemaal.

Bas Schermer zei

Hallo beste Leo & Joke

Wij zijn sinds een paar maanden ook neergestreken in de regio Murcia ( Buena Y Mendica ) om hier te gaan wonen en te werken. Vind je site leuk met alledaagse dingen en wat weetjes . Het weer is inderdaad nogal koud en aan gezien de huizen hier bijzonder slecht zijn geisolleerd is het binnen ook koud.
Zal jullie site blijven volgen

Grt Bas

Joke en Leo zei

Hallo Bas,

leuk dat jullie ons weblog lezen.

Wij hebben in ons huis zowel een open haard in de woonkamer als CV in het hele huis, dus is het redelijk behaaglijk. Dat is iets wat veel mensen zich niet realiseren, maar in veel gebieden van Spanje heb je 's winters echt gewoon een goede verwarming nodig.

Wel is het zo dat bij ons de aankoop- en verhuisperikelen al weer grotendeels achter ons liggen dus we (op het ogenblik) niet zo vaak over praktische Spaanse zaken loggen.

Een reactie posten