woensdag 19 januari 2011

Minder zon

Brandhout Gisteren en ook vandaag scheen de zon een stuk minder. Sterker nog, er wordt voor de komende week zelfs weer nachtvorst voorspeld!!

Het was daarom een goed idee om het afzaagde hout van de afgelopen maanden netjes klein te maken en op te stapelen. We zijn daar gisteren mee begonnen en hebben het vervolgens ook weer onder de carport opgestapeld.

We hebben nog een rij van vorig jaar staan, dat hout is dus echt mooi droog en kunnen we al goed gebruiken. We stoken onze haard wel, maar dat is echt hoofdzakelijk voor de gezelligheid hoewel we de warmte wel goed kunnen voelen.

Vandaag zijn we gaan winkelen, we hebben weer eens een bezoekje aan de Makro gebracht en zijn op de terugweg in Aspe een hapje gaan eten.

Joke zit nu in een Spaans boek te lezen als voorbereiding op onze Spaanse les waar we zometeen weer naartoe gaan.

P.S. bij Wunderground (ons weerstation) is de opmaak van de in het Nederlands opgemaakte pagina´s een beetje in de war.
Als je in het adres de ´www.´ vervangt door ´english.´ krijg je de pagina in het Engels en dan kloppen de opmaak en de bijschriften wel.
We hebben ze geïnformeerd en ze zijn er mee bezig, maar dat kan nog even duren.

Hier een verwijzing naar onze werkende, in het Engelse opgestelde pagina.

6 opmerkingen:

Daniel en Leonne zei

Ze hebben het duidelijk naar hun zin, net als de tijdelijke baasjes zo te zien. Geniet er allemaal maar van en een aai voor de katten.

Daniel en Leonne

Monique zei

Makro? Interessant! Gaan jullie met je Nederlandse Makropas daarheen?

Leo zei

@Monique: Ja. Gewoon naar binnengaan en bij de balie je NL pas laten zien. Daar maken ze dan een fotokopie van op een A4-tje wat dan als dagpas gebruikt kan worden. Bij het afrekenen nemen ze dat A4-tje dan weer in.

Edwin zei

Bedankt Leo, ik ga hem anders instellen.

Edwin zei

Leo, het "label" in de zijbalk blijft Nederlands en als je daar op klikt kom je dus weer op Nederlandse tekst terecht. Heb je dat label ook vervangen of hoe regel je dat?

Leo & Joke zei

Edwin, bij ons blijft het label altijd Engels??, en ongeacht de aanpassingen die we doen in de "sticker" blijft Wunderground het verkeerd doen. Uit de achterliggende link in de zijbalk gebruiken ze alleen de "Station-ID" waarmee het vervolgens weer fout gaat...

Wij hebben nu (tijdelijk) een vast bericht met de Engelstalige link bovenin geplaatst.

Een reactie posten