woensdag 1 december 2010

Weer thuis

Snoepwinkel Nadat we gisteren laat zijn opgehaald door Cor en Jannie zijn we -nadat ik snel even naar het weerstation gekeken had- naar bed gegaan. Vanochtend eerst lekker uitslapen in ons eigen bed en daarna op pad om boodschappen te doen.


Er was eigenlijk niet echt meer wat in huis, we hadden alle soorten fruit nodig en ook de dagelijkse boodschappen hebben we gelijk gedaan. Omdat het aanstaande maandag een feestdag is zal er wel geen markt zijn in ons dorp, daarom hebben we het fruit op de woensdagmarkt in Hondón de las Nieves gehaald.


Vanmiddag ben ik begonnen om alle leuke en uiteraard zeer noodzakelijke spulletjes die we meegebracht hebben uit Nederland eens uit te zoeken. Ik had dingen bij Conrad.nl besteld en af laten leveren bij de dochter van Joke, maar ook heb ik wat zaken bij de Gamma opgehaald. Volgens Joke zag ik er uit als een kind in een snoepwinkel.


Vanavond weer naar Spaanse les, dan heb ik mijn spreekbeurt. Ik ga het hebben over -hoe kan het ook anders- de mogelijkheid tot het hebben van dag- en nachtstroom van Iberdrola.1 opmerking:

Monique zei

Jawel, Leo en dag- en nachtstroom ;-) De stroom van ons huis schijnt nu eindelijk ook op onze naam overgeschreven te zijn. Als het contract (of wat dan ook) er is, moet je je spreekbeurt maar eens herhalen bij een kop koffie of een borreltje!

Een reactie posten