zaterdag 18 december 2010

Niet helemaal gelukt

Restaurant La Pista in Xaló Geitenkaas Pate met cranberrysaus


Vandaag hadden we een leuke combinatietrip gepland staan. We zouden met onze buren Edwin en Cokky gaan bezoeken in Xaló en voorafgaand aan het bezoek zouden we eerst een uitgebreid rondje over de Rastro doen.


Wat een beetje tegenviel was dat door de regen er vrijwel geen kraampjes op de rastro stonden en dat de kraampjes die er wel waren al weer aan het inpakken waren toen wij arriveerden. De rastro viel dus een beetje in het water.


We hebben daarom eerst een bakkie gedaan en zijn toen langs een aantal antiekwinkeltjes, de bodega en de Mas-y-Mas supermarkt gegaan voordat we naar Edwin en Cokky zijn gereden. Omdat onze buren ze al kenden ontstond al vlot een geanimeerd gesprek over verschillende onderwerpen, het was dan ook gauw tijd om te gaan eten in restaurant La Pista waar voor ons gereserveerd was.


Hoewel het niet druk was in het restaurant was het eten voortreffelijk, een glaasje Cava vooraf om de kelen te smeren waarna de smakelijke maaltijd kon beginnen. Terug bij Edwin en Cokky hebben we nog wat nagekletst en zijn we rond 8 uur weer naar huis gereden.


Van Joke mag ik nu een andere keer weer naar een rommelmarkt......Geen opmerkingen:

Een reactie posten