dinsdag 30 november 2010

Druk schema met vertraging

Vertraging Gratis Wifi Internet op Eindhoven Airport


De afgelopen week hadden we een druk schema, maar omdat we bij veel van onze bezoekadressen konden blijven slapen viel het rijden uiteindelijk wel mee.


Op dit moment zitten we in de vertrekhal van Eindhoven Airport te wachten op onze vlucht, maar we hebben zojuist op de borden gezien dat we ongeveer één uur vertraging hebben.


Leuk is wel dat er gratis Internet is wat we met het nieuwe netbook kunnen gebruiken. Het is een leuk speeltje, hij weegt maar 1,3 kg maar doet alles wat onze laptop ook doet. Maar dan veel kleiner.


Ons laatste bezoek vandaag was aan de moeder van Joke, ook haar Tante kwam even op bezoek. De rest van de week hebben we vrienden, kennisen en familie bezocht. Vrijwel iedere dag waren we op een ander adres, tussendoor een paar keer ook in Tiel.


Onderzoek op afstand heeft aangetoond dat er met de PC ten behoeve van het weerstation wat mis is, waarschijnlijk is hij bij het opnieuw opstarten wat hij om de zoveel dagen rond 01:00 uur doet, blijven hangen.


Zodra we thuis zijn zal ik zorgen dat het allemaal weer werkt.3 opmerkingen:

Monique zei

Als het goed is, zitten jullie inmiddels in de lucht. Wordt een latertje voor Cor :-)
We missen het weerstation, maar doe maar rustig aan hoor.
Groetjes,
Monique

fotolog Albert & Mara zei

Oeps, dat wil dus zeggen dat er meteen geklust moet worden als jullie thuis zijn. Zo schrijven wij het toch goed. Macisvenda is thuis en Holanda is op bezoek. Petje af wat jullie in die paar dagen gedaan hebben. Hoort er bij moet je maar denken. Voor een periode ben je er van af, dit stukje "verplicht-vrijwillig-leven". *Wink, Big Smile*
Ik heb Albert vorige week een MacBook Pro kado gegeven, voor Sinterklaas en voor zijn verjaardag 28 december a.s.. Hij is er helemaal happy mee, daar kan geen PC, netbook of notebook tegenop hoor ik hem zeggen.
Zeker qua gewicht en vormgeving. Leo, je kent deze 13 inch machine van Apple?
Saludos
Mara

Derk en Margreet zei

Welkom terug op jullie mooie plekje.
Groetjes, Derk & Margreet (ook weer terug in Spanje, Mutxamel)

Een reactie posten