zaterdag 11 december 2010

Net(jes) op tijd klaar

Morgen komen de bewoners van Casa Dos Palmeras aan in hun nieuwe huis. Er wordt op alle fronten hard gewerkt om het allemaal klaar te krijgen. Buurman Cor en ik hebben ook ons steentje bijgedragen.


Donderdag is de motor gemonteerd en vandaag hebben we het helemaal afgemaakt. Op bijgevoegd filmpje is te zien hoe de poort -net voor het geheel open gaan- netjes vertraagt. Dit doet hij ook bij het sluiten zodat het geheel vrijwel geruisloos functioneert. Rechts van de poort is ook nog net het gevraagde buitenstopcontact te zien.  Er zijn 5 afstandsbedieningen bij die allemaal zijn aangemeld en werkend gemaakt.


Jammer is wel dat wanneer ze morgen komen ze zelf nog geen afstandsbediening hebben. Om die reden staat de poort nog in zijn vrij zodat hij -net als eerder- met de hand geopend en gesloten kan worden.
1 opmerking:

Monique zei

Mooi gemaakt hoor! Alleen bij ons gaat de poort heel langzaam dicht, stukje voor stukje. Dat ligt dus aan de langzame internetverbinding bij het Campanile hier. Telkens een stukje en dan buffert het filmpje weer, we liggen in een deuk!
Hartstikke bedankt!

Een reactie posten