woensdag 19 mei 2010

Rondje boodschappen

KnapzakspuitNu de bouwvakkers weg zijn kunnen we het weer wat rustiger aan doen.



Vanochtend zijn we op pad gegaan om de algemene voorraad boodschappen weer eens aan te vullen. Via de Brico -waar de 'knapzakspuit' uitverkocht was- naar de Elig, daar hadden ze hem gelukkig wel, zelfs in een aanbieding. Vervolgens naar de Carrefour, de Aldi, de Lidl en daarna naar huis. Gauw de etenswaren opgeborgen en door naar Bar Javi om wat te eten.



Het is leuk steeds meer mensen te leren kennen, vader Juan die hier gemetseld heeft is een vriend van Javi, op die manier is er weer een extra ingang om ergens over te praten.



Vanavond zijn we nog even naar het Centro Cultural in het dorp geweest om de aanmeldingsformulieren voor de cursus Spaans in te leveren. Na de zomer start de cursus en kunnen we bij Juf Encarna beginnen. Als het goed is beginnen we vrijdag al met een Intercambioprogramma van de gemeente Abanilla waarin we gekoppeld zijn aan een paar Spaanse vriendinnen Beatriz y Inma die graag Engels willen leren.



Morgen krijgen we webloglezers Derk en Margreet op bezoek, dus gaan we vanavond nog even de boel een beetje aan kant maken.



1 opmerking:

Edwin en Cokky zei

Leuk, zo´n intercambio! Maar het gaat tijdens een wandeling of aan tafel in een restaurant toch veel beter dan in het klaslokaal. Hier gebruiken ze te weinig internet, terwijl er zoveel leuke lesvideo´s te vinden zijn. Jullie lijken me goede, geduldige "teachers". Veel plezier!

Een reactie posten