vrijdag 7 mei 2010

Het einde van de week

Vrijdagmiddag hebben bouwvakkers vaak vrij. Het einde van de ochtend wordt gebruikt om de werkplek nog wat extra aan kant te maken zodat ze maandag weer opgeruimd kunnen beginnen. Ik ben daar erg blij mee! Niet met dat opruimen, dat deden ze toch wel, maar dat er vanmiddag even niet gewerkt werd.



Bernd vindt zelf ook dat ze lekker opschieten, maar hij gaf ook aan dat het volgende week nog niet klaar zal zijn. Hij wist nog niet precies wanneer, maar ze ze komen dan één dag niet hier werken, dan is er een andere klus die al afgesproken was.



Hieronder een paar foto's van wat er vandaag gedaan is. Vandaag is de nok op het dak aangebracht en zijn bijna alle buitenmuren in de eerste cementlaag gezet. Volgende week wordt de buitenkant afgemaakt en wordt binnen begonnen met de definitieve stuclaag in kleur. De binnenkant wordt wit, de buitenkant wordt een tint geel, maar we hebben nog niet besloten welke kleur: 'Crema' of 'Mostasa' ; zachtgeel of het mosterdgeel van het werkhok. Ik mag -als ik wil- dit weekend beginnen met het aanbrengen van de bedrading.



Denokwordtgeplaatst Erwordtbegonnenmethetafsmeren Erwordtaantweekantengewerkt



De volgende drie foto's laten zien wat er deze week gerealiseerd is!



Maandagochtend_8_uur Woendagochtend_11_uur Vrijdageindvandeochtend



Geen opmerkingen:

Een reactie posten