zondag 30 mei 2010

Stap voor stap

Nu-de-kranen-en-de-spiegel-nog Vandaag zijn de afvoeren van de twee wasbakken aangesloten en zijn de laden gemonteerd. Als voorbereiding voor het aansluiten van de twee kranen zijn twee T-stukken in elkaar gesoldeerd. Als ik dit met bestaande hulpstukken in elkaar had moeten schroeven waren er wel 8 extra koppelingen geweest die allemaal kunnen lekken. Een gesoldeerde verbinding lekt gewoon nooit. De oude spiegel met lampjes erboven heeft een plekje in het toilet van het poolhouse gekregen.


We zijn vandaag weer lekker opgeschoten en hoeven we alleen de kranen nog maar te monteren. Het model wat we uitgezocht hadden was afgelopen week even niet op voorraad, maar die gaan we dinsdagmiddag halen. Volgens de site van Ikea zijn ze dan weer voorradig. Ook moeten we dan de spiegel ruilen.


Zonder echt goed op te letten zijn we de vorige keer thuisgekomen met een spiegel van 1 meter breed terwijl we die van 1 meter 20 hadden moeten hebben. Gelukkig doen ze niet moeilijk over ruilen, alleen wel even proberen om hem weer heelhuids terug bij Ikea te krijgen.


Agenda voor de rest van de dag: Niets doen en vanavond de buren van het vliegveld halen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten