woensdag 12 mei 2010

De muren aan de binnenkant zijn klaar

Deramenzittenerinendebinnenmurenzij VoorbereidingenvoordebuitenkantLangzaam aan komt er weer steeds meer ruimte rond het zwembad. Steeds meer materiaal is verbruikt, ook wordt er al meer en meer steigermateriaal afgevoerd aan het eind van de dag. Vandaag zijn de ramen (nog zonder glas) en vensterbanken geplaatst en is al het witte stuckwerk afgemaakt. Alle muren aan de binnenkant zijn nu klaar, er is begonnen met de voorbereidingen voor morgen. Dan zal een start gemaakt worden met de gele buitenkant. Doordat het nu hoofdzakelijk stucken is kan ik wat minder doen, maar het opbouwen en afbreken van steigers en het aandragen van materiaal blijft een immer terugkerende routine.Vandaag was een lekkere dag om te werken. Het werd 24 graden zonder dat de zon erg fel scheen en er was een lekker briesje. Tussen de middag hebben we de harde werkers uitgenodigd om met zijn allen te gaan eten. We zijn naar "El Fogón" in de buurt van Hondón de las Frailles geweest, een adresje waar wij altijd goed kunnen eten. Het was leuk om aan tafel gewoon over de alledaagse dingen te kunnen praten, zoals de verschillende feestdagen die er hier in de buurt zijn, en de klussen die Juan en Juan aan hun eigen huis aan het doen zijn.2 opmerkingen:

Thom & Wilma zei

In oktober komen we graag een dagje buurten om alle veranderingen te bewonderen. Succes verder met de afwerking. En vergeet vooral niet te genieten !

rien en wil zei

Wat een leuke buitenkeuken! en wat een klus..Wij verwachten wel dat alles staat als we komen[grapje]Rien verheugd zich nu al op t eten.tot volgende week!

Een reactie posten