zaterdag 29 mei 2010

Druk, het lijkt op werken

Halverwege Joke-in-gesprek-met-onze-Intercambio-studentes
Vanochtend om 10 uur zou ik met een Engelse buurman (als tolk) naar de mensen van het Riego-water gaan. De zoon van deze buurman heeft verderop in het dorp ook een huis en daar is een probleem met de stand van de watermeter tbv het Riegowater. Waar onze meter ca. 900m3 aangeeft over een periode van 5 jaar staat die van hun op ruim 3800m3 !  Na de man van het water kort gesproken te hebben werd er een nieuwe afspraak gemaakt voor vanmiddag om half twee.


Na het gesprek over het water zijn we op pad gegaan om de spullen voor de dubbele kranen op de nieuwe wastafel te scoren. Ivan van de ferreteria kon ons niet helemaal helpen dus volgde er een bezoek aan de BricoDepot in Crevillente. Na ook nog even kort boodschappen gedaan te hebben reden we weer terug naar Macisvenda om nu met de waterman bij de meter te gaan kijken. Deze hield het voorlopig bij het standpunt dat wat de meter aangeeft ook betaald moet worden. Wordt vervolgd.


Thuis hebben we toen de wastafel in de kit gezet om daarna met enige haast richting Abanilla te gaan waar we onze Intercambio studentes weer zouden treffen. Vandaag zijn we al pratend door Abanilla gelopen en hebben gesproken over dat wat we tegenkwamen. Vandaag was er een hardloopwedstrijd door de stad georganiseerd waar we ook nog even gekeken hebben.


Morgen weer verder met de wastafel en aan het eind van de dag Cor en Jannie ophalen op het vliegveld.Geen opmerkingen:

Een reactie posten