dinsdag 18 mei 2010

R-Quarenta, el mejor que hay!

OpgeruimdstaatnetjesVanochtend -alweer om half negen- stond het wagentje wat de container kwam ophalen voor de deur. Gisteren bij het neerzetten had hij hem al omgedraaid, dus nu was het alleen een kwestie van aanhaken, erop trekken en wegrijden.



Bernd dacht eerst nog, hoewel hij een kleine container besteld had, dat hij wat aan de grote kant was. Maar gisteren bij het opruimen bleek dat het toch niet verkeerd was, alles mocht er namelijk in. Zo hadden we nog de restanten liggen van het stuk balustrade wat we verwijderd hadden en nog allerlei andere stukken steen; zoals gezegd, alles mocht erin.



Nu, wanneer deze klus klaar is, dan dient de volgende zich al weer aan. Tijdens de bouw was ons verteld dat er luis in de amandelen zat en dat we -om de bladeren mooi te houden- moesten spuiten met R-40.



Si seƱor, R-Quarenta, el mejor que hay!



Daar zijn we vandaag op uit geweest. Volgens de man die het verkocht was het niet giftig, maar als het goed werkt bij een verdunning van 100cc op 100 liter dan zal het toch wel niet helemaal onschuldig zijn? Morgen gaan we bij de Brico een 15 liter spuit voor op je rug halen en dan kan het feest beginnen. Toch maar goed dat we zo'n masker gekocht hebben.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten