woensdag 26 mei 2010

Reputatie

Deze week passen we voor de tweede keer op de poezen, Koos en Miep, van Jannie en Cor, die een weekje in Nederland zijn. De vorige keer, in november vorig jaar, vond Koos het duidelijk niet leuk dat zijn baasjes er niet waren en was hij binnen twee dagen verdwenen. Nu hebben we toch een reputatie hoog te houden ten aanzien van kattenoppas. Na overleg met Cor en Jannie waar hij toch kon zijn, zijn we hem uitgebreid gaan zoeken, destijds helaas zonder resultaat.
De dag dat zijn baasjes terug zouden komen, zat hij - alsof hij het wist - netjes te wachten op de veranda.Maar nu, de tweede keer, wat een verschil. Zondag en maandag was hij in de buurt, maar dat was vorig jaar ook zo.
Maandagavond laat, het was al donker, kwam Koos notabene zelfs even bij ons aanlopen. We zaten met onze vistie op de veranda en we zagen hem voor onze neus voorbij lopen, waarna hij weer richting zijn eigen huis ging.
Vanaf dinsdag worden we elke dag door hem begroet, zowel 's morgens als 's avonds en wil hij uitgebreid aangehaald worden. Ik heb hem al aangeboden dat hij gerust vanavond weer even langs mag komen, ik vind het wel gezellig.Koosje ProgrammerboxmetalarmIk (Leo) ben in opdracht van de vertrokken visite direct aan de slag gegaan met het uit Nederland meegebrachte alarm. Mocht iemand nog software voor Secom alarmen hebben dan hou ik me aanbevolen. 
Het goede nieuws is: Het 'geimporteerde' alarm en het bedieningspaneel zijn operationeel, alle reeds aanwezige sensoren zijn aangemeld; alles werkt!1 opmerking:

Cor de Keijzer zei

Wat leuk dat Koos en Miep het goed naar hun zin hebben bij jullie. Hopelijk zien we jullie morgenavond op het vliegveld.
Groetjes,
Jannie en Cor

Een reactie posten