zaterdag 15 mei 2010

Nu alleen nog het toilet plaatsen

Vrijdag was het zover, rond het middaguur ontstond het beeld van een soort anticlimax: Ineens was iedereen aan het opruimen in plaats van aan het werken en dus rommel maken. Alle spullen verdwenen van het zwembadterras, in de nieuwe buitenkeuken lag niets meer op de grond en de laatste muur aan de achterkant werd ingewassen.



De glaszetter kwam om de ruiten in de ramen te zetten, Bernd was bezig met het fonteintje, de waterleiding en de voorbereidingen voor het toilet en ik kon de verlichting gaan ophangen en aansluiten. Alle schakelaars en stopcontacten zijn geplaatst en het geheel is van spanning voorzien door een-en-ander aan te sluiten in de pompkast van het zwembad. Maandag komt Bernd nog even terug voor de toiletpot, ook komt er dan een container om netjes al het bouwafval af te voeren.



De werkzaamheden aan de fundering zijn op dinsdag 27 april begonnen, maandag 17 mei is het klaar, dus in net geen drie weken is het geheel gerealiseerd.



Het_plan_2 VoorkantvandebuitenkeukenAchteraanzichtvandebuitenkeuken



Het plan was er al een tijdje, maar werd pas medio maart concreet. Nu, nog geen twee maanden later staat de buitenkeuken er in zijn geheel en is precies geworden zoals (lijkt sterk op wat) we van plan waren te maken. Laat nu de zomer maar beginnen!



1 opmerking:

Anne zei

Heel erg knap en het ziet er prachtig uit. Wij zijn steeds weer stomverbaasd over de snelheid waarmee alles gebeurd omdat we zelf nog geen spijker in de muur kunnen slaan. Heel veel plezier er van en een hele lange warme zomer gewenst.

Een reactie posten