zaterdag 2 oktober 2010

WOXTER I-Cube 750

Woxter I-Cube 750 Tijdens het bezoek van Edwin en Cokky gisteren kwam er ook nog een behoorlijke bron van frustatie en ergernis ter sprake. Sterker nog, hij kwam zelfs letterlijk ter tafel!
Wat was het? Het was een Woxter I-Cube 750, een machtige multimediaplayer. Het apparaat ziet er gelikt uit, heeft naast een heel stoere naam echt lekker veel aansluitingen en -volgens alle lovende kritieken- zou je niet zonder kunnen.


Nu, dat hebben ze geweten. Wat ze ook geprobeerd hebben, ze kregen hem maar niet aan de gang. Ze waren hem na een jaar zo zat dat ze hem vooral heel ver uit de buurt wilden hebben. Ik was in hun ogen een uitermate geschikte kandidaat om er eens mee te gaan spelen.


Dit apparaat kun je aansluiten op zowel Internet, je (HD) TV, via een netwerk op je computer en hij kan ook nog eens geheugenkaarten lezen en externe harde schijven en USB-sticks benaderen. Vervolgens kun je alle "content" -zo heten muziek, films en foto´s tegenwoordig- ook opslaan op de ingebouwde harde schijf van dit toch wel erg mooie apparaat en als laatste extraatje zit er ook nog een Internetradio in.


Jullie voelen hem al aankomen, er is een kleinigheidje.


Bovenstaande zou het apparaat tenminste MOETEN kunnen, maar dat is dus absoluut niet het geval. Ondanks dat hij helemaal nieuw is doet hij het gewoon niet. Hij doet wel iets, maar net niet alles, waardoor je hem dus helemaal niet kan gebruiken. Een schande dat het zo verkocht wordt! Gisteren en vandaag ben ik op Internet gaan zoeken en al gauw vond ik vele kopers (gebruikers zijn er namelijk niet zo veel) die zich in allerlei bochten hebben gewrongen om hem toch aan de gang te krijgen. Iets wat maar weinigen echt gelukt is.


Maar Internet zou Internet niet zijn als er niet toch ergens een oplossing te vinden zou zijn. Nu blijkt deze Woxter in dezelfde fabriek gemaakt te worden als de PlayOn!HD van AC Ryan, en is er een programmeur die de software van de PlayOn!HD geschikt heeft gemaakt voor de Woxter. De software van de PlayOn! wordt namelijk wel steeds verder ontwikkeld waardoor wel vrijwel alle kinderziektes eruit zijn gehaald.


Gisteravond is het heel laat geworden, en ook vandaag ben ik er behoorlijk lang mee bezig geweest maar met deze software lijkt er dus wel degelijk resultaat te zijn!


Download Woxster_I-750_Firmware_Based_on_r4318_from_PlayOn-HD_InternetRadio_is_Working


Naast deze tijdrovende bezigheid -het houdt me wel van straat!- ben ik nog op pad geweest om een elektronisch voorschakelapparaat te bemachtigen voor een speciale UV-vijverlamp waar ik nog mee bezig ben. Het ziet er naar uit dat ik daar maandag ook mee verder kan.2 opmerkingen:

Edwin zei

Je mag hem ook in die vijver gooien, Leo!

Aidas zei

Hi
Do you recomend to upgrade earlier version r2948 with this
for my woxter i-cube 750.

Een reactie posten