zondag 31 oktober 2010

Er samen op uit

Weer samen op de markt Het heeft wat langer geduurd dan we dachten, maar nu staat hier alles weer op zijn plek. Alle wasjes zijn gedraaid en mijn rommeltjes zijn weer opgeruimd. Omdat we in huis weer even klaar zijn wilden we er vandaag wel op uit.


Hoewel de dag met regen begon klaarde het toch snel weer op. We zijn naar de zondagsmarkt bij Catral gereden, mede omdat het morgen een feestdag is en de markt in ons dorp er dan dus niet is.


Catral ligt net achter de bergen tussen Macisvenda en de kust, wat dichter bij de zee dus. Vaak is het daar in deze tijd van het jaar net een beetje warmer. Zo ook vandaag, het was daar vanochtend al zo rond de 21 graden en dus echt lekker weer.


We hebben ons fruit gekocht en verder gewoon wat rondgekeken. Toen we alles hadden hebben we eerst een kopje koffie gedronken voordat we weer naar huis zijn gereden.


Vanmiddag hebben we toch nog eens onze spullen thuis doorgekeken en weer wat toegevoegd aan de voorraad waarmee we binnenkort weer op een rommelmarkt gaan staan.


Vanavond verwachten we dat er in het kader van Halloween wel wat kinderen aan de deur komen. Vorig jaar gebeurde dat ook, maar dat kwam toen als een volledige verrassing omdat we het vieren van dit feest in Nederland nog niet echt gewend zijn. Dit jaar hebben we ons wat beter voorbereid.1 opmerking:

Monique zei

Hoi hoi,
Is die markt in Catral elke zondag? We willen zondag in elk geval even een markt bezoeken, al is het alleen al om gordijnen te kopen. Maar er is ook vriend mee en het is gewoon leuk!
We dachten aan Alquena, maar een keer wat anders trekt ons ook wel.
Groetjes,
Monique

Een reactie posten