zondag 24 oktober 2010

Miauw, miauw?

Miauw-miauw Ik ben best wel bang En heb erge honger


Vanochtend was ik uitgenodigd op de koffie bij de buren met verse, zelfgebakken cake. Erg gezellig op een anders wel heel stille, lange zondag.


Vanmiddag was er voor het eerst in dagen weer wat wind die de molen liet lopen en daar wilde ik -met de twee inverters aangesloten- nog wat aan meten. Er was niet heel veel wind maar wel genoeg voor de dingen die ik wilde controleren.


Gisteren had ik een kippetje gegrild (was heel lekker met appelmoes), vandaag zat er nog meer dan genoeg vlees aan om nog een keer van te eten. Ik heb er een soort van clubsandwich mee gemaakt. Terwijl ik binnen zat te smullen hoorde ik ineens "Miauw, miauw" van buiten komen.


Ik ben maar even gaan kijken, maar zag niets. Toch hoorde ik duidelijk weer "Miauw, miauw". Het beestje bleek een plekje gevonden te hebben op één van de stoelen bij de tafel op de veranda. Lekker op een kussen lag hij uit de wind erg schichtig om zich heen te kijken.


Toen ik hem gevonden had en wat dichterbij kwam schrok hij en wilde hij er direct van door gaan, maar toch bleef hij staan mauwen. Het beestje zag er erg mager uit, dus heb ik hem wat melk en kip gegeven, om eens te kijken wat hij daar van zou vinden. De kip was heel snel weg, de melk werd ook opgedronken.


Zo, ik heb mijn goede daad voor vandaag weer gedaan.7 opmerkingen:

Ineke zei

Ha die Leo, het lijkt vandaag wel Katten blog-dag.
Hij/Zij, laat het zich in elk geval goed smaken, reken
maar dat het beestje morgen weer voor je deur staat ;-)
Groet vanaf Schouwen-Duiveland (Ineke)

Cokky zei

Bofkont! Wat een mooierd! Al een naam verzonnen? Dat hij (zij?) maar een lang en gelukkig leven mag delen met jullie!

Ton zei

Ironisch gezien stamt deze kat af van het Egyptische kattenras Mau-Mau. Wij hebben er ooit eens 1 meegesmokkeld vanaf Sardinië en ze leeft nog steeds. Ze was toen ook broodmager, had grijs tandvlees en bijna kaal. Allemaal goed gekomen uiteindelijk.

Thom & Wilma zei

Cokky heeft helemaal gelijk, het is een knapperd. Die stuur je toch niet weg !!!

Aart en Fien zei

En zo kom je vanzelf aan een beestenboel.

Anne zei

Ooooh. Wat een plaatje. Mag ie blijven?

fotolog Albert & Mara zei

Voordat je het weet heb je een dierenrijk!

Een reactie posten