vrijdag 15 oktober 2010

Uit eten

Cordero al horno Na vanochtend een klusje buiten de deur gedaan te hebben ben ik vanmiddag gaan eten bij "El Fogón", net buiten Hondón de las Frailles. 


Zelf koken komt er de laatste dagen niet echt van, dus is het verstandig om af-en-toe een complete maaltijd te gaan halen.


Vandaag heb ik gesmuld van een Sopa de Marisco gevolgd door lamsboutjes uit de oven met aardappeltjes, één en ander vergezeld door een gemengde salade en een lekkere Rosé. Arroz con leche als toetje en uiteraard een Cortado als afsluiting.


Ik kan er weer even tegen!



1 opmerking:

Thom & Wilma zei

Ziet er goed uit. Het is jammer dat wij geen foto´s kunnen bijsluiten (althans ik weet niet hoe) anders konden we jou de lamsschouder die Thom gegeten heeft laten zien.
De rest van de dag hebben wij ook niets meer nodig !

Een reactie plaatsen