vrijdag 22 oktober 2010

Hij groeit goed

Het Manneke Met de zorg van moeder en Oma in de buurt kan het niet anders of het moet wel goed gaan met de nieuwe wereldbewoner. Zoals op bijgaande foto te zien is gaat dat wel lukken.


Als je ziet hoe hij er nu -op deze foto 10 dagen na zijn geboorte- al bij zit, dan kan dat nog een echte handvol worden als hij echt wat groter wordt.


Het klusje van vanochtend is ook goed gelukt, die mensen kunnen nu eindelijk hun poort vanuit de woning openen zonder er iedere keer naar toe te hoeven lopen. Dat ze zo blij zijn komt vooral omdat hun poort ruim 130 meter van het huis verwijderd is.2 opmerkingen:

Dolf zei

Een wolk van een kerel. Wij willen ook, als opa en oma fungeren.

fotolog Albert & Mara zei

Heerlijk om deze nieuwe wereldburger te bewonderen. Wat zal jij trots zijn oma Joke. Je zult als je terug bent in Spanje echt wel eens denken "gut jochie wat woon jij een eind weg". Dat gevoel hebben wij soms ook met onze kleinzoon die 'maar' in Oisterwijk woont (125 km heen vanuit onze 'dolfijne' stad)op het Brabantse land. Blijf jij nog lang in Nederland? Mail ons maar even als je wilt. Misschien kunnen we wat afspreken. Liefs en groetjes van opa Albert en oma Mara.

Een reactie posten