zaterdag 30 juli 2011

Pech

Verwarmingselement van een vaatwasser Had ik vorige week nog een lekkage in een vaatwasser verholpen, een week later belden de mensen weer: Of ik toch nog een keer kon komen kijken?

Wat bleek: de lekkage was prima opgelost, maar door de eerdere lekkage waren het inwendige en de aansluitingen van het verwarmingselement gaan corroderen. Hierdoor ontstond er iedere keer als hij nu ging verwarmen een aardlek. Deze fout in het element is helaas ontstaan door de verkeerde montage door de eerdere monteur....

In overleg gaan we nu uitkijken naar een vervangend verwarmingselement.

Voor iedereen die vandaag (met name in Frankrijk) de weg op moet: Pas op, het is Zwarte Zaterdag??

3 opmerkingen:

Johan zei

Ik weet niet welke kant de camera koekeloert, maar staat de zon er 's morgens niet in te schijnen zodat hij wit wordt? Misschien een kapje erover maken dan.

Leo (en Joke) zei

@Johan: Hij 'kijkt' in oost-noord-oostelijke richting, hij ziet dus de zon opkomen. Bij de hoge gevoelige instelling van eerder sloeg de sensor dus helemaal wit uit. De richting heeft te maken met dat we (vanwege privacy) geen huizen duidelijk zichtbaar in beeld willen hebben. Ook omdat op deze manier de begroeiing en de wolkenlucht er mooi opkomt.
Dat laatste doen we weer omdat de beelden ook naar Wunderground en MeteoClimatic (weersites) doorgestuurd worden.
Met de huidige lichtinstelling gaat het vrij aardig, denk ik.

Thom & Wilma zei

De zwarte zaterdag in de Perigord is erg meegevallen. Voor ons was het geen doorreisdag, alleen maar leuke-dingen-doen-dag, met prachtig weer.

Een reactie posten