vrijdag 1 juli 2011

Installatiewerk is mooi werk

Hier wordt ik nou blij van Iedereen die ooit iets zelf gemaakt heeft weet het: Het geeft voldoening om iets te maken wat er eerst niet was en/of iets in het zicht te brengen wat gezien mag worden.

Het installatievak is daarom ook een mooi vak. Of je nou als electricien, timmerman, loodgieter of in de metaalconstuctie werkt, als je je vak verstaat laat je altijd tevreden mensen achter.

Het licht brandt waar het eerst donker was, de douche werkt waar eerst alleen een wastafel was en die deur kan nu tenminste open en dicht wanneer jij het wilt. Na een goede klus ga je voldaan weer naar huis.

Vandaag was zo'n dag voor ons.

Vanochtend kon ik bij de Cons-Y-Decor de spullen voor de muurreparatie ophalen en kon ik aan de slag. Hoewel de reparatie er op de foto nog wat donker uitziet -dat komt doordat het nog wat vochtig is- zijn wij tevreden met hoe het is geworden.

Ook de mooi gespoten leuning liet zich vanmiddag precies op de eerder voorgeboorde gaten monteren en zit muurvast, laat nu de wat minder ter been zijnde visite maar komen!

2 opmerkingen:

JaWi zei

Ziet er weer keurig uit Leo!
En nu de leuning er zit, zal je hem automatisch zelf ook wel gaan gebruiken.

Groetjes uit een zonnig Oostvoorne,
Jaap & Willy

Alberto zei

Hendig ventje die buurman van me


Tot volgende week, we komen woensdag aan in het beloofde landgroet Alberto

Een reactie posten