woensdag 27 juli 2011

Oefenen

Zelfde restaurant, andere uitbaters Het lijkt erg lang en smal Aisha, Edwin en Poppy

Om het eerder gemaakte rozenboogtorenklimding naar zijn definitieve bestemming te brengen zijn we vandaag bij Edwin & Cokky op bezoek geweest. Het RBTKD viel "in goede aarde" en werd direct bij een daarvoor bedoelde struik in de grond gezet.

Uiteraard kwam het gesprek ook even op camera's, lenzen enzovoorts, en ging naadloos over in "oefenen" toen bleek dat er ook een groothoeklens beschikbaar was om even mee te spelen.

De bij ontvangst door hun geserveerde hapjes en cava waren bedoeld als tussendoortje en dus zijn we in een naburig restaurantje ook nog lekker gaan eten. Nu kenden we dit restaurant al, maar tegenwoordig heeft het nieuwe uitbaters. Wij vonden het nog steeds heel prima daar!

Tijdens de maaltijd zijn er wat foto's gemaakt, en ja, het is er niet zo groot en door de groothoeklens ziet het inderdaad nu wat smal uit.

Bij terugkomst hebben we uiteraard ook nog een rondje met de buurhonden Aisha en Poppy gemaakt. De eerste is Poppy nu dus al voorbij gegroeid en het ziet er naar uit dat er nog wel wat bijkomt.

Agenda voor morgen: Onderhoud plegen aan wat sportapparatuur.

2 opmerkingen:

Jermain zei

Elk jaar weer leuk om op saints paddy's day jarig te zijn ;)

Ali zei

Like the pics. Is he a Leprechaun?

Een reactie posten