dinsdag 26 juli 2011

Buitenboel

Onderhoud aan het tuinbankje Vanochtend zijn we (als backup) meegeweest met Albert en Monique naar Murcia om daar hun inschrijving als resident te gaan regelen.

Op zich is dit niet spannend, maar omdat zelfs op de eigen website van de betreffende instantie niet eens het goede kantooradres vermeld staat en er nergens een duidelijk overzicht bestaat van welke documenten je allemaal mee moet nemen, hadden ze ons gevraagd om mee te gaan.

Alles ging relatief vlot, na anderhalf uur (totaal 1 uur en 20 minuten wachten en 2x 5 minuten geholpen worden aan een balie) stonden we met twee Residencia's weer buiten en konden we weer naar huis.

Gisteren heeft Joke weer het jaarlijkse onderhoud gepleegd aan het houten tuinbankje en vanmiddag heb ik in de harddisk-videorecorder van smid Antonio de slechte contacten bij de ingangspluggen hersteld.

Zij had meer werk dan ik: eerst flink schuren en stofvrij maken, daarna lekker smeren met de olie speciaal voor hardhout. Ik was in ongeveer een uurtje klaar, Joke had iets langer nodig, toch vond ze het veel vlotter gaan dan eerst verwacht.

2 opmerkingen:

Monique zei

Potdriedubbeltjes! Spanje huilt ... schreef Albert vanavond. Wat een bui zeg. Ben erg benieuwd naar welke camera je hebt gekocht.

Monique zei

Nogmaals dank voor jullie hulp vandaag!

Een reactie posten