donderdag 21 juli 2011

Electriciteit in Spanje

Terug naar de tekentafel Deze keer was het weer zoals ik al vaker bij huizen hier gezien heb: bij deze mensen zaten alle groepen samen op xe9xe9n aardlekschakelaar, ook de elektrische verwarming die er later bijgezet was stond hierbij. Er was gxe9xe9n hoofdschakelaar, gxe9xe9n ICP en ook de fase- en de nulleider waren weer eens omgewisseld.

In zo'n geval rest er maar xe9xe9n ding: helemaal opnieuw beginnen. Gisteren heb ik bij Ivan de benodigde spullen opgehaald en vandaag heb ik het spul weer in orde gemaakt. Deze bewoners hadden er de afgelopen jaren al de nodige mensen bijgehad, maar echt blij waren ze daar niet van geworden.

Agenda voor morgen: Bij een Deens echtpaar een paar huizen verderop een ontvanger met antenne voor de Digitale Spaanse televisie (Digitenne heet hier TDT) installeren.

5 opmerkingen:

Derk en Margreet zei

Zo te zien hebben jullie de poezen nog aardig onder controle en niet andersom!
Nog veel plezier op dat mooie plekje!

Aart zei

Je foto's worden steeds beter Leo. Je eigen automaat of een camera van Edwin?

Ibolja zei

Zo te zien gaat het julie goed af het passen op de katten. Misschien willen jullie een keertje op onze katten passen :-) O ja, we hebben ook nog honden. Grapje hoor, voor je het weet sta je ook nog het ontbijt voor onze gasten te maken. Groetjes uit een regenachtig Iznxe1jar

Leo zei

@ Aart: Goed gezien hoor! Ik ben een beetje aan het oefenen met een Canon 450D van Edwin en Cokky. Dat smaakt naar meer, kan ik zeggen.

Herna zei

Zo jammer dat je niet hier in de buurt woont, ik heb zo het idee dat jij de enige persoon bent die iets aan mijn wanorde van kabels zou kunnen doen !
Herna Lloret de Mar-Costa Brava

Een reactie posten