vrijdag 15 juli 2011

Hard werken (door Leo)

Hier moest echt wat gebeuren Halverwege Alles weer mooi teruggesnoeid

Het waaide en regende enorm gisteren, dus eigenlijk had ik het niet verwacht maar ik kon vandaag toch tuinieren. Het weer ging zelfs zo te keer dat de zendmast van Smilde omgevallen is. (Geen geintje)

Het snoeien is goed gelukt, ook de Chinese roos is in hoogte gehalveerd. Dat moest, omdat hij anders vanuit de woonkamer enorm in het zicht stond, en dat belemmerd het uitzicht op de tuin en dat kunnen we niet hebben natuurlijk.

Om het afvoeren van het afval makkelijk te maken (dat gaan Thom en Wilma voor ons doen, hartstikke bedankt hiervoor!!) zit alles -met de hand en behulp van een kleine snoeischaar versnipperd- in vuilniszakken. Ik heb dus geen hand meer over..... wel is het waanzinnig te zien hoeveel er in xe9xe9n zak gaat als je het maar mooi klein maakt.

Chinese roos nu half zo groot maar wel zonder bloemen Met de snoeischaar in de hand alles versnipperd

Update: de toren bij Smilde is voor een deel omgevallen, dit kwam door een korte, felle brand in de toren. (dus niet door de wind)

3 opmerkingen:

Monique zei

Ha, die druppels kwamen later ;-) De hele berg was verdwenen hier, kon het hele ding niet meer zien!

Thom & Wilma zei

Mooi, dat je toch iets hebt kunnen doen. Van het weekend pikken we de zakken op, zodat a.s. vrijdag de containers bij ons aan de weg kunnen. Heb je het gras nog gemaaid ? Zo niet, dan doen wij het na onze vakantie weer. Goede reis terug naar Espaxf1a.

Leo zei

@ Thom & Wilma: als het droog blijft vannacht ga ik morgenochtend gras maaien!

Een reactie posten