zaterdag 4 september 2010

Uitgerust

Bellen via Internet op ons logeer cq. oppasadres Vanochtend hebben we lekker uitgeslapen en rustig ontbeten. In de loop van de ochtend zijn we richting El Vendrell gegaan en hebben daar -wederom op ons gemak- wat door het stadje gewandeld. Alles was er nog, wel waren er wat nieuwe restaurantjes en terrasjes, maar de gemoedelijke sfeer van 2 jaar geleden hing er nog helemaal.


Nadat we daar koffie gedronken hadden zijn we richting L' Arboς gereden om wat wijn in te slaan, van daar uit hebben we geprobeerd een binnendoorweggetje terug naar Albinyana te vinden. Nou, dat is niet helemaal gelukt maar we hebben wel weer een mooi stuk van de omgeving gezien.


Thuis hebben we gewoon wat boterhammen met kaas en worst gegeten van het lekkere brood wat Leonne nog gebakken had voordat ze naar Nederland vertrok. 's Middags was zoals gebruikelijk om uit te buiken en uit te rusten.


In de loop van de middag belde Deniece op ons "vaste" nummer. Doordat ook hier een internetverbinding beschikbaar is zijn we gewoon op hetzelfde nummer bereikbaar, alleen gaat het bellen hier nu met de computer in plaats van met een telefoon. Moeder en dochter waren wat verbaasd over de techniek, maar hebben toch lekker zitten kletsen.


Vanavond gaan we tapas eten in "El Niu", een tapasrestaurantje in de buurt van de overdekte markt in El Vendrell.1 opmerking:

Monique zei

Leuk, een keer zo'n andere omgeving in Spanje.
Dat van dat vaste nummer moet je me nog eens uitleggen ;-)

Een reactie posten