maandag 13 september 2010

Thuisreis

Terugreis Na een rustig ontbijt en een gezamenlijk bakje koffie met Leonne zijn we vanochtend aan de thuisreis begonnen.


We hebben er geen wedstrijd van gemaakt, maar zijn rustig over de snelweg naar huis komen sturen. Conform de TomTom hebben we er ongeveer 4,5 uur over gedaan, uiteraard met de nodige tussenstops.


Tijdens ons verblijf bij de oppaspoezen hadden we bericht gekregen dat vandaag ook de cursus Spaans waar we ons voor ingeschreven hadden, zou beginnen. Na thuiskomst konden we rustig de spullen uitpakken en opruimen maar moesten we dus wel gelijk weer door.  De les van vanavond was kort, we hebben eigenlijk alleen het lesrooster en het materiaal doorgenomen en kennisgemaakt met wat medestudenten. De echte lessen gaan niet volgende week, maar de week erop beginnen.


Agenda voor de rest van de week: Verder met de klussen die al afgesproken zijn en vragen of we de dakgoten hier kunnen krijgen.


 3 opmerkingen:

fotolog Albert & Mara zei

Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn aangekomen.
Saludos con cariño de
Albert y Mara

Cokky en Edwin zei

Deze verwaarloosde koffiestop had eigenlijk half en half min of meer verwacht ook aangedaan te worden! Nou ja, dan had ik dat maar tijdig moeten melden. Zeker wel leeg hè, een huis zonder poezen? We weten nog een paar schatjes die een goed tehuis zoeken! Groetjes en de volgende keer spreken we af dat dit ook een koffie (met taart)stop is, goed?

Monique zei

Welkom terug in Macisvenda ;-)
Groetjes,
Monique

Een reactie posten