vrijdag 10 september 2010

Fileleed

Groene kaas Fileleed vrijdagmiddag om 5 uur


Vanochtend zijn we in El Vendrell naar de markt geweest om wat fruit en groente in te slaan, uiteraard hebben we weer ergens wat kopjes koffie weten te scoren. Met een vers stokbroodje zijn we rond het middaguur weer naar huis gereden om daar te lunchen, overigens zonder de groene kaas die we in een winkeltje tegenkwamen.


Na het uitbuiken en uitrusten was het nog zulk mooi weer dat we 's middags voor de tweede keer deze week naar het strand gereden zijn. Het is duidelijk dat het seizoen is afgelopen, het lijkt wel uitgestorven. Sommige restaurantjes blijven ook dicht de rest van de dag.


Zo tegen vijf uur lagen we in de zon het vroegere beeld van een vrijdagmiddag te overdenken.


Nog even gauw dat document afmaken, nog even wat spullen opruimen, Oh ja, die mail moet ook nog weg, de laatste post nog even naar de brievenbus brengen en -omdat het de eerste week van de maand is- de administratie van de vorige maand afsluiten. Vervolgens weg met de auto en aansluiten in ongetwijfeld aanwezige file.


Hoe anders is het nu:


We parkeren (gratis) strak achter het strand, we lopen 50 meter en zitten aan de waterlijn in een stralend zonnetje wat het nog erg goed doet. De temperatuur ligt rond de 28 graden en ook het zeewater is ook nog 28 graden. We hebben wat gezwommen en hebben ons in de zon lekker laten opdrogen. Toen de zwemkleding weer droog was zijn we naar een terrasje geslenterd en hebben daar wat gedronken. Tegen een uur of half zeven zijn we uit de zon gegaan en weer naar huis gereden.2 opmerkingen:

Aart en Fien zei

Viva la vida

Thom & Wilma zei

Tsja, het is afzien daar in España. Gisteren was het ook afzien voor Thom. Hij heeft er slechts 4 uur over gedaan om thuis te komen. Eén groot drama op de weg. Jullie overdenking klopte helemaal.

Een reactie posten