vrijdag 3 september 2010

De eerste dag

Vandaag begon onaards vroeg, wat eigenlijk zoveel wil zeggen als: "We zijn het niet meer gewend."


Moederpoes Pusita Dochterpoes Luna, zusje van Pusito


Om kwart voor 6 liep de wekker af, want Leonne vertrok om 10 over negen; ze moest er ongeveer twee uur van te voren zijn (ze had een heuse koffer die ze in moest checken) en het is ongeveer één uur rijden naar El Pratt, het vliegveld van Barcelona. Er was koffie, maar die hielp niet echt, er was yoghurt, maar dat hielp ook al niet, maar we hielden ons groot en hebben haar prima op tijd afgeleverd.


Daarna weer terug naar de poezen om nog een keertje te ontbijten (= meer koffie) waarna we op pad zijn gegaan. We hebben de markt in Montblanc bezocht en zijn daarna via Valls weer richting El Vendrell gereden. Daar was op een industrieterrein een (voor ons) nieuw restaurantje geopend (4d8, Quattro de Huit) wat we gingen proberen.


Onze mening? Prima eten, lekker voorafje maar de koffie is niet inbegrepen in het Menú, en € 1,45 voor een Cortado klopt domweg niet!


Doorkijkje in het oude centrum van Montblanc Vervolgens wat boodschappen doen en 's middags uitbuiken op het terras met tussendoor een dutje, wat foto's maken van de poezen, weer een bakkie en de dag zit er weer bijna op.Geen opmerkingen:

Een reactie posten