vrijdag 24 september 2010

Mollen??

Mollen hebben het zwaar 


In een eerder logje hebben we gemeld dat de dakgoten er aan zaten. Dat was helemaal waar, maar toch was de hele klus nog niet gedaan. De dakgoten verzamelen het water, maar het moet ook nog ergens naar toe. Dat laatste was echter op een tijdelijke manier opgelost. Gisteren en vandaag zijn we bezig geweest om het tijdelijke om te zetten in iets meer definitiefs.


De eerste gedachte was om een stuk uit het stoepje te zagen, maar dat bleek geen praktische oplossing. Uiteindelijk hebben we gekozen voor het graven van een gat onder de stoep door, gevolgd door een gleuf in de grond onder het grint richting boomgaard. Zoals het er nu uitziet kunnen we morgen de tweede pijp ook afmaken.


Bijna klaar Zo wordt het De afvoer brengt het water ver weg van het huis 


Newsflash:


Als bijzonder nieuws willen we ook nog melden dat Marieke (de vriendin van Jermain, de zoon van Joke) vandaag haar Bul in ontvangst heeft mogen nemen. Zij heeft in gestrekte draf haar studie voor tandarts weten af te ronden. Wij wensen haar vanuit Spanje van harte proficiat met het behaalde resultaat!!2 opmerkingen:

Monique zei

Zo, da's niet niks. Gefeliciteerd voor Marieke!

JaWi zei

Marieke, ook vanuit het Rotterdamse: proficiat!
Jaap en Willy

Een reactie posten