vrijdag 17 september 2010

Één jaar en 1 minuut

Let the rain begin 


Precies één jaar geleden vertrokken wij vanuit Nederland, de verhuizer achterna. Daarom vinden we dat onze echte verhuizing op 17 september heeft plaatsgevonden.


Er is veel gebeurd in het afgelopen jaar, we hebben veel van de dingen die we willen doen al gedaan, maar we zijn nog lang niet klaar. Wel is het ToDo-lijstje gevuld met steeds kleinere klusjes, de grote zijn -denken we- allemaal gedaan. Één van de klussen die er nog op stond was het aanbrengen van dakgoten.


Voordat we onze "vakantie in eigen land" gingen houden in Albinyana hadden we het kleine materiaal al in huis gehaald. Ook hadden we in twee klusdagen de beugels aan het huis bevestigd. Gistermiddag zijn we begonnen met het plaatsen van de goten, dat is een dankbaar klusje omdat je met -pak hem beet- 5 onderdelen ineens 4 meter goot in het zicht brengt. Dat gaat dan ook lekker vlot, maar toen we gisteren ruim over de helft waren, waren we ook goed moe en zijn we gestopt.


Vanochtend waren we weer helemaal fris en zouden we het even afmaken. Het ging net zo vlot als gisteren dus net voor twaalf uur waren we klaar met de goten en de afvoeren. Joke ging het boorstof even wegvegen en ik het gereedschap opruimen.


Zeg nu nog maar eens dat je in Spanje geen afspraken kan maken, precies één minuut nadat we klaar waren begon het te regenen. Precies op tijd om de nieuwe goten te kunnen testen.


Laatste bericht: Ze werken prima!!


P.S. Het weerstation werkt wel, maar er is op dit moment een storing bij Weather Underground. Als je klikt links in de balk op Wunderground "sticker" vind je toch al onze gegevens van het weerstation.2 opmerkingen:

Aart en Fien zei

Ziet er strak uit luitjes. En wat een timing!!!!

fotolog Albert & Mara zei

Wat gaat de tijd toch snel. Er is heel wat gebeurd
en er staat nog heel wat te gebeuren. De eerste
keer oma worden Joke zal je ook niet snel vergeten.

Een reactie posten