dinsdag 7 september 2010

Op zoek naar een batterij SR-920-SW

Openbaar vervoer Jos Verstappenbak voor invaliden


Nu deden we het al rustig aan, maar de laatste dagen ging de tijd wel heel langzaam. Niet dat de aarde langzamer was gaan draaien, maar het batterijtje van mijn duikhorloge was leeg. Nu is het een iets groter batterijtje dan je in veel andere horloges tegenkomt, dus moesten we echt op zoek.


Vandaag is dat niet gelukt, maar de komende dagen moet dat toch een keer lukken. Vanochtend zijn we hiervoor wederom naar El Vendrell getogen. Daar was wel markt, maar dit keer alleen de groente- en fruitmarkt, dus geen stalletje met horloges. Wel waren de bezoeken aan drogist en de kledingzaken succesvol (volgens Joke dan).


Wij gaan weliswaar met de auto op pad, maar ook het openbaar vervoer lijkt hier goed geregeld, je kunt met de bus zo'n beetje overal naartoe. Kom je toch met de auto, dan is op de parkeerplaats rekening gehouden met mensen die bij het parkeren de rem niet op tijd kunnen vinden, er is een echte grintbak aangelegd.


Dorstige diertjes, broer en zus Voor onze lunch wilden we naar één van onze andere favorieten van twee jaar geleden, El Jardi in Banyeres. Maar die bleek op dinsdag gesloten, dus kwamen we bij El Marinada in Llorenç terecht. Ook daar hebben we dit keer weer goed gegeten. Wel moeten we wennen aan de ruimere porties die hier geserveerd worden, na afloop zit je echt vol.


Nu we weer thuis zijn begint het in de verte te rommelen, er zou wel eens een onweersbui onze kant op kunnen komen. De poezen lagen precies als bij ons vertrek in dezelfde stoel te pitten, wat een leven hebben die beestjes toch. Wel hadden ze dorst zo lieten ze ons weten.


 1 opmerking:

Daniel en Leonne zei

Ze hebben het duidelijk naar hun zin, net als de tijdelijke baasjes zo te zien. Geniet er allemaal maar van en een aai voor de katten.
Daniel en Leonne

Een reactie posten