donderdag 15 juli 2010

Zonne-energie in het klein

Zonne-energie-in-het-klein Gisteren was het echt te warm om iets te doen. Vandaag is het stukken koeler, namelijk maar 34 graden in plaats van 38, dus kunnen we de deur weer uit. Ondanks dat het dus iets minder heet is, schijnt de zon nog volop.


Deze keer wordt die energie gebruikt om een telefoon op te laden. Deze lader is een cadeautje van mijn zus en zwager van lang voordat we vertrokken waren naar Spanje maar wordt hier dus ook echt gebruikt.


Een ander vermeldenswaardig feitje is dat ik vandaag op de kop af 10 kilo ben afgevallen. Niet zoals sommigen dat doen door te fietsen J, (zij fietsen meer kilometers per maand dan wij met de auto rijden), maar gewoon door discipline met eten. Nu is er met dat fietsen niks mis, behalve dat je het er volgens mij erg warm van krijgt en er ook heel moe van wordt. Ik heb gekozen voor: "Wat er niet in gaat hoeft er ook niet af".


Het voornemen is om er nu nog eens 5 kilo af te halen, dan heb ik weer het uiterlijk van de jonge god die ik 25 jaar geleden was. (Dan moet ik me natuurlijk wel weer een keer scheren)


Kortom: het is een mooie dag om maar weer eens uit eten te gaan.3 opmerkingen:

Cokky zei

Niet overdrijven hoor Leo, als ervaringsdeskundige kan ik je vertellen dat het niet lekker slaapt naast zo´n man met allemaal harde, uitstekende heupen en ribben en harde knieen en ellebogen!

JaWi zei

Leuk te zien, dat de lader in gebruik is!
Hmm, jonge God? Meer een jonge Leeuw dan met die wapperende (baard)manen..
Anyway, als je haar maar goed zit.
Groetjes, Jaap en Willy

Job zei

Hoe zag die jonge God er 25 jaar geleden uit? of heb je het zo nodig om er zo weer uit te zien? Toch proficiat met die 1ste 10 kilo.

Een reactie posten