donderdag 1 juli 2010

Bekendheid

Juan-doet-weer-zijn-rondjes Eind van de middag kwam José weer water brengen. Toen ik hem gisteren belde en mij meldde met "Hola, soy Leo de Macisvenda" wist hij gelijk waar hij wezen moest.


Eind van de middag zou hij er zijn en toen hij aankwam ontstond er direct een praatje over de zonnepanelen. Hij zag dat die nieuw waren en was geïnteresseerd in hoe een en ander werkt en bleef daarom nog wat kletsen. Toen hij zo'n beetje klaar was met het lossen van het water kwam Juan aan op zijn traktor.


Die zagen we vanochtend in het dorp toen we een brief gingen posten. We hebben hem toen gevraagd of hij tijd had om bij ons weer het onkruid om te komen ploegen en eraf halen. Natuurlijk had hij tijd, ook hij zou eind van de middag komen, zo rond een uur of 6 en ja, ook hij wist waar hij moest zijn. Prima, zei ik, we zijn de hele middag verder thuis. Dus tegen zevenen kwam hij aanrijden en begon met het draaien van de voor hem bekende rondjes.


Agenda voor morgen: Boodschappen doen en een ventilator in de keuken plaatsen.


Vorig jaar zomer hebben we gemerkt dat de warmte 's zomers in de keuken behoorlijk blijft hangen. Daarom leek het ons een goed idee om in de hoek boven de koelkast, bijna bij het plafond, een kleine afzuiging te plaatsen zodat de warmte daar naar buiten geblazen wordt.Geen opmerkingen:

Een reactie posten