zaterdag 1 oktober 2011

Vertrokken

Het spreekwoord: "Als de baas van huis is dansen de katten op tafel" wordt vanaf nu weer invulling gegeven. 

Edwin en Cokky zijn zojuist vertrokken voor een welverdiende vakantie. Ze hebben de auto werkelijk helemaal volgeladen met diverse vakantie- en ontspanningsartikelen waaronder wel drie!! fietsen.

Ze gaan kamperen, uiteraard fietsen, wandelen, noem maar op en dat zowel in de buurt van Madrid alsook in het zuiden bij Jaen.

Wij hebben nu een paar dagen de zorg over het beestenspul (3 poezen, 2 buurhonden en 4 containerkatjes) en volgende week worden wij weer afgelost door Thom en Wilma die dan vakantie komen houden. 

P.S. Hoewel het niets met dit logje te maken heeft wil ik jullie het volgende nieuws toch niet onthouden: 

Één van de support-medewerkers van Web-log.nl (Melody) heeft 4 dagen na het begin van het nog immer voortdurende migratie-drama zelf besloten het zinkende schip te verlaten en haar eigen weblog direct maar bij Wordpress onder te brengen en niet te wachten op weblog.nl

2 opmerkingen:

Albert y Mara fotolog zei

Wat bedoel je nu met die P.S. t.a.v. Melody???
Leg ons dat eens uit als je wilt. Graag.

Het was ons al lang bekend dat deze dame SINDS 29 AUGUSTUS 2011, ja Leo je leest het goed, vanaf die datum haar weblog verplaatst heeft naar Wordpress.

Dan heb je toch geen geloof meer in je eigen product!!!

Dat was voor ons de reden om vanaf 1 september over te stappen (na jouw advies t.a.v. blogspot versus wordpress) naar Blogspot en een nieuwe weblog aan te maken.

Hier kan je nog even haar klaagzang lezen.

http://melodysmusic.wordpress.com/2011/08/29/%E2%99%AB-zo-dubbel-%E2%99%AB/

Leo & Joke zei

Nou, dat is simpel: het is van de gekke als ze klanten probeert uit te leggen hoe hard er gewerkt wordt terwijl ze zelf allang naar een ander gegaan is. Bij Microsoft zou dit een doodzonde zijn, dan kun je gelijk vertrekken. Hun motto: "Eat your own dogfood! No matter how bad it tastes"

Een reactie posten