donderdag 6 oktober 2011

Anders dan anders

Vandaag begon anders dan normaal, namelijk met een wekker.

Joke is vanochtend vroeg naar Nederland vertrokken om daar dit weekend met haar dochter en verdere familie de 1ste verjaardag van haar kleinzoon te vieren. Om dat alles mogelijk te maken moesten we dit keer wel heel vroeg uit de veren.

Om 5 uur liep dus de eerste wekker af en 5 minuten later de tweede. Dat was nodig omdat we vanuit Xaló naar het vliegveld van Alicante moesten rijden waar we ongeveer 5 kwartier voor nodig zouden hebben. Aangezien het vliegtuig om 10 voor half 9 zou opstijgen wilde we rond 6 uur de auto ingepakt hebben en gaan rijden.

Dat is allemaal gelukt en ook Joke's vlucht is zonder vertraging verlopen. Grappig toeval was dat Helma, een vriendin van Thom en Wilma, vanochtend met hetzelfde toestel als waar Joke mee naar Eindhoven gevlogen was daarvandaan zou vertrekken naar Alicante om een paar dagen bij Thom en Wilma door te brengen.

Tijdens ons verblijf in Xaló zagen we dit leuke karretje door de straten rijden. Nu plaag ik Joke al een tijdje dat ik graag een klusbus wil hebben, maar zelfs dit bescheiden exemplaar kon haar goedkeuring niet wegdragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten