woensdag 5 oktober 2011

Samen eten

De reis hiernaartoe is vlekkeloos verlopen voor Thom en Wilma. De rit naar Schiphol, de vlucht met het Transavia toestel, het ophalen door ons, alles liep gesmeerd.

Uiteraard was hun bedje gespreid en hadden we hapjes en een drankje klaar staan, maar eerst zijn we met de honden gaan wandelen.

De nieuwe commando´s en de snoepjes werden uitgelegd en zowel Poppy als Aisha vonden het prima. Deze honden luisteren naar iedereen, zo lijkt het wel. 

Voor vanavond hadden we gereserveerd in Bar-Restaurant "Veintitrés" hier in Xaló. Vroeger leek dit meer een bar dan een restaurant, maar van Edwin en Cokky hadden we gehoord dat de chef van "La Pista" waar we vroeger lekker aten nu stond te koken in dit restaurant.

We hebben inderdaad weer prima gegeten en ook de drankjes zijn zeer schappelijk geprijsd. Wel valt het op dat het bedenken van een naam voor een restaurant soms wat moeite kost. In Hondón hebben we een gelegenheid met als naam "Veintiocho" wat gewoon het huisnummer is, hier is dit ook het geval.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten