zondag 30 oktober 2011

Energie

Een uurtje langer slapen, dat ging eigenlijk als vanzelf vanmorgen.

Na rustig opstaan en ontbijten zijn we even naar Algueña gereden om een kort rondje over de markt te maken, ook hebben we daar op het plein koffie gedronken met  "Pan Tostado con Tomate" erbij. Alles bij elkaar waren we best snel weer terug.

In de omgeving hier begint het alweer te bewegen. Boertjes inspecteren hun olijven, de oogst zit eraan te komen en hier en daar zijn ze zelfs al begonnen.

Ook de twee wat oudere boompjes bij ons hebben weer mooie olijven hangen, alleen zijn het er nog te weinig om serieus iets te gaan doen met de oogst. Ze staan bol van de energie die de opgeslagen olie in zich draagt. Door de zon dit jaar zijn ze mooi gerijpt.

Na de paar buien die we gehad hebben zijn de zonnepanelen weer mooi schoon geworden, ook hier doet de zon haar goede werk.

Ondanks de 2 slechte dagen is het vandaag 'gewoon'  weer 24 graden geworden. Als het hier gaat regenen slaat het weer niet helemaal om, het wordt daarna zomaar weer lekker weer. Dat kan in december en januari ook gewoon gebeuren waardoor je ook dan zo nu-en-dan lekker buiten in de zon kan zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten